Aanmelden voor de meet & greet

Kom jij ons ontmoeten op 9 oktober tijdens de meet & greet?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons wo-traineeprogramma. De meet & greet is in meerdere opzichten de moeite waard om te bezoeken. Wil je meer weten over mogelijke opdrachten? Zou jij van de huidige trainees het echte verhaal willen horen hoe het is om als trainee voor de provincie aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd hoe jouw toekomstige werkplek eruit kan zien? Dan hebben we een gaaf en nuttig programma voor je!

Programma

Op de meet & greet kun je verschillende activiteiten ondernemen en is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Je kunt zelf een selectie maken uit de activiteiten waar jij het meest behoefte aan hebt, maar uiteraard kun je ook deelnemen aan alle onderdelen voor de volledige ervaring! Hieronder lees je wat je zoal kan verwachten van deze middag:

Annette Zandbergen en Lilian Wiegant begeleiden samen het traineeship. Annette als leidinggevende en Lilian als coördinator. Voor de werving, het ontwikkelprogramma, de matching op opdrachten, de begeleiding van trainees, de contacten met trainers en coach trekken zij samen op. Maak kennis met hen en stel al je vragen!

Als trainee ben je automatisch lid van Prozha, de jongerenorganisatie van de provincie. Zij faciliteert een netwerk tussen jonge provincieambtenaren dat enthousiasmeert, inspireert en ruimte biedt om te ontwikkelen. Activiteiten die ze organiseren bieden een balans tussen ontspanning, werkinhoud en ontwikkeling. Ze zetten zichzelf in als ambassadeur en enthousiasmeren jongeren voor de publieke sector. Iedereen is welkom om aan te sluiten.

Een belangrijk onderdeel van je traineeship is het ontwikkelprogramma. Het gaat niet alleen om gezamenlijke trainingen en intervisie, maar ook om individuele coaching. Daarnaast heb je als trainee ook zelf een inbreng in de vormgeving van het ontwikkelprogramma. Onze huidige trainees vertellen je graag uit eigen ervaring hoe ze het ontwikkelprogramma (hebben) ervaren. Wat leer je over jezelf? En waarom moet je schapen drijven om jezelf beter te leren kennen? Je hoort het hier!

Onlangs heeft de Koning ons mooie gerenoveerde hoofdgebouw geopend. We nemen je graag mee op een rondje door ons nieuwe, energie-neutrale gebouw, zodat je alvast kan rondlopen op misschien jouw toekomstige werkplek. We vertellen je onder andere over onze plantenwand en de mango-tafel.

Als trainee vervul je in 2 jaar tijd 3 verschillende opdrachten van ieder 8 maanden. De startopdrachten hebben wij al voor je verzameld. De opdrachtgevers van de startopdrachten zijn aanwezig om hun opdracht nader toe te lichten en al jouw vragen te beantwoorden. Zo weet je precies hoe jouw eerste maanden er mogelijk uit gaan zien en met welke thema’s je aan de slag kan gaan.

Als je besluit te solliciteren, staan er verschillende rondes op je te wachten. Tijdens de meet & greet kan je in gesprek met Annemarijn en Gea van Publiek Netwerk, het bureau dat voor ons de voorselectie doet. Aan hen kun je al je vragen stellen over het sollicitatieproces.
Het begint natuurlijk met een goed cv. Vergeet dus niet jouw cv mee te nemen, zodat je feedback kunt ontvangen van onze interne recruiters. Zij geven je ook tips over het voeren van een sollicitatiegesprek. Om het plaatje compleet te maken is er ook een fotograaf aanwezig om een professionele LinkedIn-foto te maken.

Uiteraard zorgen wij ook goed voor onze gasten! Er is voldoende tijd om de trainees te leren kennen en al je vragen te stellen. Zij zullen deze eerlijk beantwoorden! Dat kan onder het genot van een borrel. Vanaf 16.00 uur wordt er ook alcohol geschonken en dat kan natuurlijk niet zonder een portie bitterballen.

Praktische informatie

Op maandag 9 oktober ben je vanaf 14:30 van harte welkom om langs te komen. De meet & greet eindigt rond 17:30. Het zal plaatsvinden op ons provinciehuis in Den Haag. Het provinciehuis van Zuid-Holland bevindt zich aan het Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW in Den Haag. Je kunt je aanmelden bij de receptie van het hoofdgebouw van het provinciehuis. Je vindt het hoofdgebouw via het binnenplein van het provinciehuis. Het binnenplein is via verschillende ingangen te bereiken, waaronder de ingang bij de kruising Zuid-Hollandlaan/ Koningskade. Volg ter plaatse de bewegwijzering.

 

Route

Het provinciehuis is goed lopend te bereiken vanaf Den Haag Centraal Station. Vanaf het station loop je in ongeveer 10 minuten langs het Malieveld naar het provinciehuis.

Het provinciehuis is bereikbaar per trein, bus en tram. Bekijk hiervoor de routeplanner.

De parkeerruimte bij het provinciehuis is beperkt. Je wordt aangeraden om te kiezen voor de parkeermogelijkheden in de buurt, zoals de parkeergarage onder het Malieveld, of om met ander vervoer te komen.

Als je aankomt bij het provinciehuis, kun je jouw fiets of scooter parkeren in de parkeergarage. De ingang van de parkeergarage is te bereiken via de oprit aan de zijde van de Koningskade.

Aanmelden

Het is fijn als je jezelf van te voren aanmeld voor de meet & greet. Zo weten wij dat we jou mogen ontmoeten! Aanmelden is makkelijk. Je stuurt een mailtje naar traineecoördinator Lilian Wiegant, waarin je simpelweg vertelt dat jij aanwezig bent op de meet & greet. Lilian zal jouw naam registreren en je een bevestigingsmailtje sturen. Haar contactgegevens staan hieronder. Ook voor eventuele andere vragen over het traineeship of over de meet en greet kun je bij Lilian terecht.

Meld je aan en kom gezellig langs!
We zien je heel graag op 9 oktober.

Groetjes van alle trainees,
Anne-Lokke, Bart, Carolien, Luuk, Maud, Melinda, Sergio, Tijn, Victor en Yannick

Lilian Wiegant

Stuur mij een mail om je aan te melden voor de meet & greet op 9 oktober

Stuur een email