Verhalen over werken bij de provincie Zuid-Holland

Er valt heel veel te vertellen over werken bij én voor onze provincie. Op deze pagina staat een overzicht van allerlei projecten en onze collega’s die over hun ervaringen vertellen.

Onze projecten

Als provincie zijn we met veel verschillende maatschappelijke opgaves bezig. Van het beheer en onderhoud van (water)wegen tot het toezicht op de financiën van gemeenten. Van natuurbeheer tot het mogelijk maken van recreatie. Van het bevorderen van een circulaire economie tot het stimuleren van het gebruik van schone energie. Van het aanwijzen van locaties voor nieuwe bedrijventerreinen tot betere OV-verbindingen naar de stad. Het totaaloverzicht kun je bekijken in het Coalitieakkoord 2019 – 2023.

Op deze site hebben we een aantal artikelen gemaakt waarin we laten zien hoe onze professionals hier vanuit hun vakgebied aan bijdragen.

Onze mensen

Als je een beeld wil krijgen hoe het is om bij de provincie Zuid-Holland te werken, dan moet je vooral naar onze mensen luisteren. We hebben zo’n 1.600 vaste medewerkers. Hieronder vertelt een aantal van hen over hun werk.

Marktplaats Zuid-Holland

Thuiswerken ten tijde van het coronavirus zijn we inmiddels redelijk gewend. Maar wat als je werk gedeeltelijk of helemaal wegvalt door de huidige corona-situatie? Als organisatie hebben we graag de helpende hand geboden, vooral op die plekken waar dat het hardst nodig was, zowel intern als extern. Daarom zijn we bij provincie Zuid-Holland de Marktplaats gestart. Onze collega’s vertellen over hun ervaring!

Automatisch passende vacatures ontvangen?

Schrijf je in voor onze job alert en wij houden je op de hoogte per email.

Inschrijven job alert